Lukena auto doo logo

O kompaniji Lukena auto doo

Lukena Auto d.o.o. je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom auto delova, ulja i maziva, gumama, servisnom opremom i auto kozmetikom.

Preduzeće je osnovano 2007. godine. Konstantnim radom  zaposlenih u našem preduzeću, iz godine u godinu smo napredovali, stičući poverenje kupaca kao ozbiljan partner i dobavljač svim komitentima. Danas preduzece u svom sastavu ima jedan veleprodajni i sedam maloprodajnih objekata.

S ponosom ističemo da je u 2021 godini naš asortiman dostigao preko 40.000 artikala  poznatih evropskih brendova kao i sopstvenih brendova koji su postali poznati kako na srpskom trzištu tako i na Ex Yu prostorima. Zalaganjem svih zaposlenih, taj broj će konstantno rasti i u narednom periodu. Samim tim, naši poslovni partneri i komitenti imaju garanciju da će naša saradnja biti nastavljena uzlaznom putanjom, kao što je bilo i do sada.

Želimo naglasiti da su svi naši brendovi proizvedeni u preko šezdeset fabrika širom sveta, da ih krasi moderan dizajn pakovanja i veoma povoljna cena. Naš menadžment insistira na  kvalitetu proizvoda, , širokom asortimanu artikala, povoljnim cenama kao i dugoročnom zadovoljstvu kupaca i stručnost zaposlenih. 

Lukena Auto d.o.o. nosilac je sertifikata bonitetne izvrsnosti. Sertifikat je dokaz našeg uspešnog poslovanja i on je jedan od najvažnijih EVROPSKIH STANDARDA KOJIMA SE DEFINIŠE KVALITET POSLOVANJA. Sertifikat je potvrda našeg dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada.

Lukena-Auto d.o.o. je član AM grupe, koja posluje na tržištima BiH, Makedonije i Srbije, a preko naših distributera smo prisutni i u ostalim ex.Yu republikama. Naša grupacija u svom sastavu ima 300 zaposlenih, pet magacina i 27 maloprodajnih objekata.

Početkom 2015.godine,postali smo članovi međunarodne grupacije distributera auto delova „NEXUS“. Na tržištu smo prepoznati kao profesionalno orijentisana kompanija,koja se bavi prodajom rezervnih auto delova (aftermarket).

Takođe ističemo da smo izlagači od samog postojanja na Beogradskom sajmu automobila, na sajmu u Shanghai-u, kao i na najvećem Svetskom skupu auto industrije u Frankfurt-u

Već 5 godina za redom u sopstvenoj režiji organizujemo „Kućni sajam“. Reč je o jedinstvenom mini sajmu iz oblasti rezervnih delova i prateće opreme i kao takav zaslužio je veliku medijsku pažnju i interesovanje profesionalnih kupaca.

Zato je moto naše kompanije KUPUJTE IZ PRVE RUKE!

Kupovinom ostvariti najbolji odnos cene i kvaliteta.

Na sledećim linkovima možete preuzeti zvaničnu dokumentaciju naše kompanije:

Osnovne informacije:

Adresa sedišta preduzeća o preduzeću:
Dragiše Vasića br.11, 11080 Zemun, Srbija
PIB 104791823
Mat. br 20240873

Zahvalnica

Dragi prijatelji i poslovni patneri, želimo da zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali proteklih godina. Zaposleni u preduzeću Lukena-Auto d.o.o. kao i sam vlasnik, stoje vam na raspolaganju i u narednom periodu za bilo kakve predloge, pitanja i dogovore u cilju poboljšanja poslovne saradnje.

Scroll to Top